oskar gör det igen

Tjenare!

Görni? Ok. I andra nyheter så släppte jag nyss ett klipp från VD2.0. Personligen så är det nog en av mina favoriter, gillar hur ogge studsar av trädet med pannan för att sedan göra en snygg 180 snurr till bakhuvelandning. 10/10.
Nu undrar ni säkert varför jag inte kan hålla käften och visa klippet. Okej:
Allt för mig denna gång. Vi syns nästa måndag då ännu ett klipp släpps. HEJDÅ!
/NiclasBörjatSkolan

vinter-degernice 2.0

Hallå
Jag har goda nyheter att framföra, jag håller på just nu i skrivande stund att ladda upp trailern till Vinter-Degernice 2.0. Har suttit idag och finslipat på den och vart rätt så nöjd. Utan slösa er tid allt för mycket så visar jag trailern här:


Under en tid framöver kommer vi släppa enskilda klipp från vår vinter i degernäs. Så varje vecka så har ni något att se fram emot. Om ni har tur släpps en fet jävel med allt material efter ett tag. Se till att prenumerera på vår youtube-kanal så ni inte missar det. För det vore jobbigt...
Det var allt för denna gång.
/NiclasFestIkvSkolaImorn

ett experiment

Tjena!

När jag var på affärsresa i våran huvudstad så kom jag på en fett awesome idé då jag såg en äggklocka. Jag byggde detta:
Ja, som ni redan listat ut så är det en GoPro kamera fasttejpad på en ägggklocka som kan ställas på 60 min. Om man då ställer klockan på 60 min så snurrar den sakta men säkert 360 grader under 1 timmas tid. OM Gopro'en filmar under den timma så bildas ett fett awesome timelapse.
Detta klipp är bara 20 minuter men ändå fett med awesomness.
/NiclasBrbHallstahammar

VD2.0 e påväg

Tjenare mannen!

Sitter här i min ensamhet och slänger ihop diverse snuttar som ska gå under namnet Vinter-Degernice 2.0 aka VD2.0 om man vill skriva det snabbare. I ALLA FALL så hittade jag detta klipp och tyckte det va gö(r)-roligt som man säger i Gästrikland. Utan att avslöja för mycket kan jag säga att inget naket visas i detta klipp... Tyvär...




Anywho så kommer jag dra till STHLM aka min födelsestad imorgon för att chilla med klasskamrater i nå dagar. Efter det aka nästa helg, så släpper vi VD2.0 trailern. Och om jag säger såhär.

Den är inte lugn. INTE NÅN JÄVLA STANS. Fatta.


/NiclasHatarInteAKA

de ba händer

Gomorn'

När vi är ute och filmar så improviserar vi som fan. 90% kommer vi på på plats. Det är en del av charmen, man vet aldrig vad som kommer hända, men mest troligt skadar någon sig nog.
När jag tänker efter så är UPD som Fredrik nästan, båda vart till av en slump. Tror vi skulle köra fyrhjuling hos Martin och jag tänkte att jag kan ta med mig familjekameran för att filma lite, för att senare klippa skiten. Vi åkte fyrhjuling ett tag men sen gick det över till att filma Oskar när han gjorde illa sig. Nästa gång vi for till martin så var tanken helt på att få filmmaterial då folk slår sig. Vi laddade upp skiten på freeride.se och fick mest bra respons. Sen dess har vi ba kört på, me improv stilen. Vi kan ha en tanke eller ingen då vi far ut men det slutar oftast med att något awesome händer.

Allt detta kom jag att tänka på då jag såg detta klipp. Kvällen började med att vi inte skulle göra ngt alls men jag tar alltid med mig kameran, det slutade me att vi välte målet fram o tillbaka(kan ladda upp det klippet också) för att sedan skada oss på detta sätt:



Jävulst shysst thumbnail btw.

/NiclasTypBäst

RSS 2.0