vi är typ smarta

Gomorgon.

Jag kikade runt i min härliga "Klippe Dette" mapp och hittade dette. En småkul konversation mellan 3st +25 IQ personer.

Var så goda.




/NiclasSjukSomVanligt

blod, pilar och mcdrive

Tja

Vi var ute en härlig onsdag kväll och hade tråkigt. Men som tur var så hade larsken med sig sitt blåsrör. Istället för att berätta vad som hände, så visar jag i ett bildspel!


Hej!

Inget rakat i sikte.

Vem blev träffad?

Prickskytte

DVD

Och en grej till, efteråt drog vi till McDrive'n och softade:





/NiclasföddiSTHLM

Bra skit och framgång

Hej

Det var längesedan jag rörde denna sk. blogg, men nu känns det som att det får vara nog. Man kan ju inte låta denna stackars jävel bara sitta här. Ne, det går ju inte. Så därför tänkte jag fira Ludvig Hällunds 18års dag!!! WOHOOO grattis! Ne jag bara skojade det är ju skitlänge kvar! HAHAHA semst. Iaf så hade jag inte tänkt fira skit. Utan visa 2 stycke klipp vi gjort den senaste tiden.

Vi börjar med Jens Larsson entré till dumheter. Ni kanske känner igen honom ifrån hans snygga dubbelbakåtvolt i lijanen förra sommaren. Jamenar, vem gör inte. Den var fin. Men denna gång skulle han bara följa med och hålla i en kamera. Men så vart det inte, han tog saken i egna händer och bryt nästan nacken.





I andra nyheter så var vi ute en kväll och bärsade. Då brukar man komma på härliga idéer och som tur var så gjorde vi det. Detta hände:





Det var allt för mig!

/Niclasklaratensidapårubikskub

RSS 2.0