ny kamran

A tjena.
Som några av er redan vet så var Leonardo i Shutter Island en patient där redan från början men det har inget med det här att göra. Utan jag har skaffat en ny kamera!! Fast det var ju ett tag sedan, jag har bara inte snackat något om det. Det vart en Canon EOS 550D.
Tydligen ska denna pärla göra 0-100 på 5 sek, som är väldigt bra för denna årsmodel.
I andra nyheter så kände jag att detta var nästa steg i kameraväg och när inte pengarna är ett problem så letar man alltid efter en ursäkt att lätta på det eviga trycket i börsen. Om det var några som la märke till det så har jag redan filmat en video med denna kamera. Jo, "Kan Oskar Stava?" S01E01, spelades in med nykameran. Fast det var ju ett tag sedan. Den videon hittar ni HÄR.
En till liten grej som hände nyligen är att jag köpte till ett fint litet objektiv till 550D'n. Det vart ett 8mm fisheye glugg av Samyang.
Har också hunnit filma in en liten snutt med detta objektiv. Dock så är det inte ett klipp från UPD, så det är inga stunts i den. MEN, det är fullt med pk kan jag lova. Det klippet hittar ni HÄR.
Och nu när höstlovet är här så ska man ju såklart fira det. Här på Upd så ska det firas med att dricka onödigt mycket alkohol på väldigt lite tid. Vi har tillomed bestämt att filma skiten. Så se fram imot en potentiell supa och spy film från yours truly. Ehm aa, vi syns på Dada Life på lördag. Jatack hej.
/NickeCallMeWhatYouWantToCallItImAFuckingAlcoholic

kinda bannad

Tja

Det är med stor sorg jag berättar att denna vecka kommer ingen ny video att läggas upp. Det är för att Youtube bestämde sig för att vi ska ha ett spärrat konto i 2 veckor. Hurra! Vi har brytit mot 2 regler tydligen. Den första var Ogges tabasco i ögat stunt. Den vart flaggad utav någon för att den var lite för grov. Videon vart borttagen och kontot fick en varning. Men den senaste var för vårt dominostunt i träden. Pga skräppost och vilseledande information. Wtf.
I alla fall så äre så det ligger till. Men för lita glada nyheter så är det ännu mer grejer på gång på andra sidan havet. Mer säljande av klipp and such. Det leder till cashmoney och ännu mer sjukheter från oss. Fuckyeah.
I andra nyheter så har Ludvig Hällund äntligen fyllt år. Det var fanimig på tiden. Här kommer en bild då köpte sin egen snus för första gången! Grattis gubben!
/NickeTaggaVintern

förstoringsglas & pincett

Hallå igen, ännu en måndag här i världen. Det kan bara betyda en sak, en ny video.

Ehm, dagen vi spelade in detta klipp var vi sjukt lata. Jag kom till degernäset själv och Fredde väntade där. Martin bor ju där så han är tyvärr alltid där... Men iaf så satt vi bara och gjorde ingenting i nån timma sen gick vi ut och gjorde detta.
Sen gick vi in och softa igen...
/NiclasStörrePenisÄnFreddeUnderExtremaFörhållanden

minnen...

A tjena.
Jag och Bson skulle dra över till Degernäset för att hälsa på våran käre kamrat Martin. Tyvärr var fanskapet inte hemma så vi drog på lite Degernice sightseeing. Vi följde en gammal och väldigt skitig väg tills vi kom fram till en plats. Som vi båda kände igen. Orörd av människan i alla dessa år. Här kommer en bild på händelsen.
När Bson står och överblickar platsen så märker han. Rampen som vi satte dit för 2 år sedan, finns kvar. I fantastiskt skick!
Om vissa av er är för unga för att komma ihåg vad fan som utspelade sig här så kan jag inte göra annat än att visa er klippet. Varsågod:
/NiclasRördAvMinnen

lägg en kråka där tack

Tja!
En sak som jag kanske inte har nämnt är att ett par snubbar från USA har kontaktat mig och undrat om de kunde använda några av våra klipp i deras tv-program. Ett utav programmen heter "Dumb Stuff on Wheels" och är redan packat å klart och ska sändas snart eller så har det redan sänts. De ska ha klippet då Bson åker på biltaket i ett tält. (Ska se om jag kan ladda upp det på tuben).
Har ni nånsin sett ett program på 6an där det är mycket inzoomnigar på klippen, dramatisk musik och en gubbe med tuff röst som gör voiceover? Inte? Ok. Men vi ska vara med i ett sådant program, "Top 20 Most Shocking" heter programmet och de vill ha Jens trädstunt. Jag tror det kommer bli awesome. Apropå om det så skrev Ludde under kontraktet till det för nån dag sedan. Såhär såg det ut...
Han hatar int armar...
/Nicke

giraff

Tjenare!

Jag har märkt att på msn så brukar Oskar slarva med stavningen rätt rejält under tiden jag har känt honom. Och tänkte för ett tag sedan... Kan Oskar stava?? Så jag var helt tvungen att sätta hans liv på spel och se om han kunde stava. Kunde han? Det får ni fan se själva...
Juste, detta kommer vara en grej som kommer dyka upp lite då och då. HEJ
/Niclas

RSS 2.0