kan innehålla spår av röv

Tjenare!

En varm sen sommarkväll så drog vi ut på ett äventyr som skulle förändra våra liv. Ba skoja, fick mest ont i röven. Vad mer kan jag säga? Jo... Vi är inte klara med blåsrör. Vissa av oss kanske önskar det, men nej, jag har mer idéer...
Här kommer videon:
/NickeNy-Rakad

the aftermath

Jag fick ett antal arga kommentarer på facebook om att man inte fick se skadorna efter vad som hände i den senaste videon... Så då gjorde jag detta klipp som jag tycker förklarar det mesta:

/NickeBlöderInte

nice du blöder!!!

Hejsan gott folk!

Jag glömde uppdatera bloggen igårkväll för att visa nya videon. Så jag tar å gör det nu istället. Denna vecka har jag något alldeldes speciellt att bjuda på. Denna idé kom först till i mitt galna huvud vintern 09/10 men filmades aldrig då. Sedan dess har jag alltid haft den i bakhuvet och alltid velat filmat den. Sen vintern 10/11... Då jävlar. Oskar hade precis suttit i ett träd, faceplantat in i ett annat för att sedan backflippa till nacklandning och det kändes som ett bra slut på dagen. Men vi var hungriga för mer... Efter vi snackat en stund efter Oskars bravad så pitchade jag idén till grabbarna. Vi alla var nog lite trötta men förstod hur fett med awesome det skulle va om allting gick som planerat. Tre stycken tappra själar tog sin upp i trätopparna, sen bevittnade resten nått utav det mäktigaste vi någonsin sett i våra liv:
På återseende!
/Nicke

bräntback mountain?

Hej!

Det är jag igen... Mmm. Ok. Iaf. Så är det måndag som bara kan betyda en sak. BILD PÅ MARTINS NIPPLES!
Så... hoppas ni vart nöjda med veckans bild.
Juste en sak till, jag la nyss ut en video från vårt senaste besök på bräntberget. Här är den:
/NiclasSpelarHandboll

samsung fortfarande?!

Hej
För exakt 7 dagar sedan så avslutades Samsung's "Big Bang Galaxy" tävling. Tävlingen gick ut på att man ska göra videoklipp under en viss tid under vissa teman och sedan få en massa views. För oss så gick det sådär... Vi öppnade väldigt starkt med ett klipp då Andre åker på ett biltak inuti ett tält och jag(Nicke) som flyger från taket i kalsonger. Det fick ungefär 5k views. Sen kom larsken och gjorde ett fett stunt med ett träd. Sen Ogges ölburk stunt.
Men sen vart de paus och jag glömde faktiskt bort tävlingen där ett tag... Tävlingen började lida till sitt slut och då kom jag på att jag har en video kvar att göra. Jag slänger hastigt ihop 2st videos för att vara på den säkra sidan.
Här är dom!:
/NickeLuktarEjSomEnPissoar

mer klipp till folket

Tjenare!
Idag är det måndag, vad betyder det? JO! Ett nytt klipp från VD2.0! Denna vecka bjuder jag på en av mina personliga favoriter. Det är gången då Ludde o Ogge pallrade sig upp i ett träd för att sedan sågas ned utav Marre. Allting gick inte som det var tänkt och Ludde skadade sig REJÄLT, Stenman spydde och Marre svimmade. Det är den värsta skadan UPD någonsin haft. Låt oss aldrig någonsin ha en sådan skada, gud bevara oss. Utan att dröja allt för länge så presenterar jag veckans klipp.
/NiclasHarNyKameraBerättarMerSenare

RSS 2.0