cc i bilder

Hejsan.
Här sitter jag och har börjat med redigeringen till Centurion Challenge. Då kom jag på att jag har inte uppdaterat denna blogg på ett tag. Eftersom jag har pluggat, supit och pluggat lite mer så har jag inte kunnat vara lika aktiv i bloggandet samt redigerandet på sistone. Men det ska nog vara på sin bättring. Hoppas jag.
Jag har skrapat fram ett par bilder från hela CC incidenten.
Njut:
/NickeSkaFortsättaRedigera

swedish meatballs

Heeeeeej.

Jag beklagar att CC videon inte är klar. Men i väntan så kan jag dela med mig utav ett klipp. Det är inte vilket klipp som helst. Nej nej, utan det är Larskens besök i Amerikansk tv. Vi var med i programmet "Top 20 Most Shocking" som räknar ned från 20 me en massa idioter, och vi var en utav dem :):):):) Häreklippet:
/NickeVemSkaPåTomorrowland?

cc triller

Ska börja dagens inlägg med ett citat.
"MEN SÄNK VOLYEMEN DITT JÄVLA MISSFOSTER!" - André Bäcklund
Det är så att igårkväll så slängde jag ihop en liten trailer till vårt fredagsäventyr. Jag vart grovt nöjd. Blir taggad då jag ser den så jag hoppas att jag skapade samma effekt åt er andra. Varsågod.
/NickeKlippa24/7Nurå

en fucking galen fredag

A. Damer o Herrar. Vi har nog filmat det sjukaste. Kanske inte det snyggaste. Absolut inte gulligaste. Men, som sagt. Sjukaste.
För ett tag sedan så fick jag reda på att det finns en öl-lek som kallas "The Centurion Challenge" och att många dumma personer försöker sig på denna utmaning. Utmaningen är att under 100 minuter ta 1 shot starköl i minuten. Alltså att få i sig 4 Liter öl på 1h40m. Jag tänkte direkt att detta vore perfekt att göra. Tänk så mycket humor som kommer produceras. Men ack så producerades mist lika mycket spya.
Vi var 6 st modiga som antog utmaningen medans 2 st stackars personer filmade oss.
Shottupphällning.
Det tog ett tag att sitta och titta igenom och räkna allas shottar. Men he gick.
En fet video utlovas, men det kan ta ett tag. Klipper nog ihop en trailergrej. Vi syns då!
/NickeGörEngelskaIgentligen

förberedelser

Hej
På fredag ska det hända grejer. Vi ska över till Freddeman som bjuder på fetfest med marshmallows o grejer. Mm aa men ne, vi ska filma. Idag kom vi på att vi behövde ett bord. Så. Vi flytta ett bord dit.
Andre kom förbi med flyttbilen.
Sen packade vi.
/NickeAlkoholPåIngång

saker vi inte visar. förutom nu

Hej.

Hittade ett klipp från då vi spelade in tältbilgrejen där man ser våra hjärnor jobba. Hur ska man spänna fast en 80 kilos bonde på ett biltak? Lägg gärna märke till att Andre inte gillar idén alls och vill inte göra det. HEJ!
/NickeTaggaSportlov

RSS 2.0